پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
 
آمار
امروز : 1
ديروز : 0
افراد آنلاين : 1
همه : 19
 
براي اكسپرس اينتري چه كنم؟
نوشته شده در ۲۲ مهر ۱۳۹۷
ساعت : ۱۰:۲۰:۲۴
نویسنده : سعيد منصوري
نظرات (0)

مدارك لازم براي اكسپرس اينتري

اگر شما هم از متقاضيان مهاجرت به كانادا از طريق اكسپرس اينتري هستيد، نياز خواهيد داشت تا مدارك لازم براي اكسپرس اينتري را بدانيد.

همانطور كه احتمالا مي دانيد اكسپرس اينتري به عنوان روشي سريع براي مهاجرت به كانادا شناخته شده است.

در اين مقاله ما مدارك لازم براي اكسپرس اينتري براي هر برنامه را به طور خلاصه بررسي خواهيم كرد.

قبل از شروع بايد بدانيد كه سطح NOC شغل شما چيست به اين منظور به مقاله ليست مشاغل كانادا مراجعه كنيد.

ليست كامل مشاغل مورد نياز كانادا را ميتوانيد در اين سايت مطالعه فرماييد.

مدارك لازم براي اكسپرس اينتري برنامه كارگر ماهر فدرال Federal Skilled Worker Program

برنامه كارگر ماهر فدرال مختص اشخاص با NOC مشاغل صفر،A  و B باشد. حداقل مدرك زبان مورد نياز انگليسي در اين برنامه CLB 7 است.

به علاوه داشتن مدرك زبان فرانسه نيز امتياز اضافه محسوب خواهد شد. براي اين برنامه حداقل يك سال تجربه كاري در ۱۰ سال گذشته نياز است.

داشتن پيشنهاد كاري از يك كارفرماي كانادايي نيز امتياز حساب مي شود ولي الزامي نيست.

حداقل تحصيلات در مدارك مورد نياز تحصيلات دبيرستان و ديپلم است. و مدارك تحصيلي بالاتر باعث كسب امتياز بيشتر مي شود.

مي تونيد به وبسايت سفارت كانادا و كنسولگري كانادا در تركيه براي اقدام براي انواع ويزا مراجعه كنيد.

 

:: موضوعات مرتبط:
:: برچسب‌ها: ،
 



ساعت : ۰۸:۵۵:۰۱
نویسنده : سعيد منصوري
نظرات (0)

مشاغل مورد نياز كانادا

به منظور تحصيل در كانادا، شما نياز به دست آوردن اجازه تحصيل در كانادا ، كه به عنوان يك ويزاي دانشجويي كانادا براي مدت زمان اقامت شما اعمال مي گردد.براي شما يك مجوز تحصيل در كانادا لازم نيست اگر دوره يا برنامه شش ماه يا كمتر باشد. با اين حال، ممكن است يك ايده خوب براي براي اخذ جواز جهت اقامت در كانادا اقدام از طريق تحصيل باشد. در غير اين صورت اگر شما تصميم داريد براي ادامه تحصيل خود از يك برنامه ديگر استفاده كنيد، شما نياز به ترك كانادا براي اخذ مجوز دانشجويي و درخواست از طريق دفتر معتبر جهت اخذ ويزا داريد.
هنگامي كه شما يك مجوز تحصيل در كانادا را دريافت كرديد، شما مي توانيد تقاضاي خود را مجددا تمديد كنيد اگر شما در كانادا تصميم به ادامه تحصيل داريد. براي دانش آموزان تمام وقت ثبت نام در يك موسسه معتبر آموزش عالي، اجازه كار همراه با تحصيل را مي دهد تا شما به كار پاره وقت در محوطه دانشگاه مشغول گرديد. همچنين شما قادر به كار در خارج از دانشگاه هستيد، كار در يك تعاوني و يا به عنوان كارآموز در يك بخش، بعد از فارق التحصيلي نيز مي توانيد در كانادا به عنوان يك مقيم دائم بمانيد و يا يك كار پيدا كنيد.

شرايط تحصيل در كانادا چگونه است ؟
مهاجرت به كانادا از طريق سرمايه گذاري :

 

مهاجرت به كانادا از طريق سرمايه گذاري سه دسته مختلف ويزاي كسب و كار كانادا براي مهاجران بالقوه كه مايل به سرمايه گذاري و يا شروع يك كسب و كار در كانادا هستند را اعمال ميكند.

سيستم مهاجرت به كانادا يا (Express Entry)

اكسپرس اينتري چيست ؟به كمك سيستم مهاجرت به كانادا يا (Express Entry )، تمام خانواده‌ها و افراد مجرد در سراسر دنيا مي‌توانند در قرعه‌كشي شركت كرده و شانس خود براي دريافت اقامت دائمي كانادا را امتحان كنند.

سالانه پناهندگان فراواني از سراسر جهان آمده خواهان پناهندگي در كانادا هستند. تعداد مردم ورودي از سال به سال بعد متفاوت است. در سال 2014، بيش از 13500  نفر به كانادا آمده و درخواست پناهندگي كرده اند

ويزاي كار كانادا

آيا قصد داريد براي ويزاي كاري كانادا ۲۰۱۸ اقدام كنيد ؟ چگونه مي توان ويزاي كار كانادا را دريافت كرد ؟ قوانين اخذ ويزاي كار كانادا ۲۰۱۸ را مي دانيد ؟ آيا با اخذ ويزاي كار در كانادا مي توان به اقامت دائم كانادا رسيد ؟ مدارك مورد نياز براي اخذ ويزاي كار كانادا ۲۰۱۸ چيست ؟ مهاجرت به كانادا و كار در كانادا براي ايرانيان چه شرايطي دارد ؟ ايا براي مهاجرت كاري به كانادا از مشاغل مورد نياز كانادا ۲۰۱۸ مطلع هستيد ؟ ايا شرايط اخذ ويزاي كار كانادا در سال ۲۰۱۸ تغيير پيدا كرده است ؟ ايا از هزينه ويزاي كاري كانادا ۲۰۱۸ مطلع هستيد ؟

شرايط مهاجرت به كانادا چيست؟

سيستم مهاجرت به كانادا را IRCC يا مركز رسيدگي به امور مهاجرتي، پناهجويي و شهروندي كانادا مديريت مي‌كند.

شرايط تحصيل در مقطع فوق ليسانس يا كارشناسي ارشد كانادا

دانشجويان متقاضي ادامه تحصيل در مقطع فوق ليسانس دانشگاه هاي كانادا مي بايست مدرك كارشناسي 4 ساله با معدل بالاي 14 و توصيه نامه از اساتيد مقطع ليسانس خود و مدرك زبان تافل يا آيلتس 6.5 را داشته باشند. لازم به ذكر است كه اخذ پذيرش در مقطع كارشناسي ارشد براي آن دسته از دانشجوياني كه مدرك زبان ندارند در اغلب موارد امكان پذير نمي باشد. در اكثر دانشگاه هاي كانادا به دانشجويان مقطع فوق ليسانس كمك هزينه تحصيلي داده نميشود البته در برخي از دانشگاه ها با توجه به شرايط دانشجو بعد از طي كردن سال اول تحصيلي يا در بعضي مواقع از همان سال اول به دانشجو كمك هزينه تحصيلي داده ميشود.

:: موضوعات مرتبط:
:: برچسب‌ها: تحصيل در كانادا,شرايط تحصيل در كانادا،
 



[ ۱ ]